VELKOMMEN HJEM!

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

HVILKEN LEILIGHET PASSER BEST FOR DEG?

Finn den leiligheten som passer best for deg ut ifra planløsning, pris og areal. Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Du kan velge blant 2- til 4-roms leiligheter fra 41 til 115 kvm.

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt komplett tilvalgsliste med priser og frister.

Vår entreprenør vil sikre deg en god håndtering av tilvalgsprosessen, og gleder seg til å tilpasse din nye leilighet i tråd med dine ønsker. Siden byggingen pågår, vil det være begrensninger i tilvalgsmuligheter. Kontakt megler for informasjon om tilvalg.

FØL DEG HJEMME PÅ SANDSLIKOLLEN

Det blir godt å komme hjem til en splitter ny og moderne selveierleilighet på Sandslikollen. Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre.

Inne får flere av leilighetene gasspeis, og flotte badeværelser med gjennomtenkt planløsning. Alle oppganger og innvendige fellsearealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

EN NY LEILIGHET PÅ SANDSLIKOLLEN LEVERES MED GODE MATERIALVALG

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon. Leiligheter som får gasspeis, vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot et tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gass-peisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig.

På badet, hall/gang/entrè leveres downlights som belysning i himling.

Siden byggingen pågår, vil det være begrensninger i tilvalgsmuligheter. Kontakt megler for informasjon om tilvalg.

NYTT, MODERNE OG GJENNOMTENKT FOR DIN TRIVSEL

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode material-valg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi. Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Sandslikollen gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og platematerialer. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til fellesopparbeidet uteområder.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

BO I FREDELIGE OMGIVELSER – MED KORT VEI TIL DET DU TRENGER

På Sandslikollen bor du i et nyetablert område i bydel Ytre-bygda i Bergen kommune. Leilighetene ligger høyt og fritt oppe på en kolle. Bilen står trygt forvart i garasjekjeller under byggene, med heis opp til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er Bybanen rett ved. Fanatorget er ditt lokale nærsenter, med et utvalg av butikker og servicetilbud som dekker det daglige behov. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser på Sandslikollen er faste – ingen hektiske bud-runder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

SETT DITT EGET PREG PÅ DRØMMEKJØKKENET

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. På Sandslikollen kan du velge mellom et klassisk Herregårds kjøkken med profilerte fronter, eller Horisont som har en moderne look med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Begge kjøkken leveres i hvit som standard, med hvit eller sort homogen laminat benkeplate, eller hvitlasert eik benkeplate. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

Du kan velge blant ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris.

Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren. Siden byggingen pågår, vil det være begrensninger i tilvalgsmuligheter. Kontakt megler for informasjon om tilvalg.

ARKITEKTEN OM SANDSLIKOLLEN

Sandslikollen ligger i et attraktivt og naturskjønt område sentralt på Sandsli, med gangavstand til Statoil og bybanestoppet Sandslivegen. Området var tidligere regulert og benyttet til næringsvirksomhet, men etter ferdigstillingen av Statoils kontorbygg lenger nord er det omregulert til boligformål. Tomten er sør-vestvendt med særdeles gode sol- og utsiktsforhold og ambisjonen har vært å etablere et godt boligområde for alle aldersgrupper.

Tomten vil få adkomst fra felles adkomstvei fra to sider: både fra veinettet i sør, via Aktiv 365, Sandsli, og fra nord via Aker Solutions. En todelt parkeringsgarasje med direkte innkjøring fra to sider vil redusere antall biler samtidig som det vil gi gode og bilfrie uteområder. En ny gangveg/trapp vil føre ned til bybanen via eksisterende gangbro og flere flotte naturstier er planlagt sørvest for prosjektet.

Prosjektet består av 5 separate bygg, punkthus med varierende høyder og utforming. Alle leilighetene får en stor og stedvis overdekket balkong eller terrasse som privat uteoppholdsareal. Et større sammenhengende uteopp-holdsareal med variert vegetasjon og

lekeplass i to nivåer er planlagt mellom byggene. De av leilighetene som befinner seg på bakkeplan vil få sin egen private terrasse på bakken. Hvert bygg har også stor variasjon i leilighetsutforming og -størrelser. Samtlige leiligheter har adkomst fra hovedinngang og parkeringsgarasje via heis og trapperom til et halvprivat inngang-areal i hver etasje. Prosjektet er planlagt iht. TEK 17 mht. energiforsyning og universell utforming. Det betyr at de aller fleste leilighetene er utformet som tilgjengelige boenheter.
Vi har i samråd med utvikler satset på et prosjekt med et høyt ambisjonsnivå med hensyn til arkitektonisk uttrykk, variasjon, funksjonalitet og kvaliteter i materialvalg. Bebyggelsen utføres i nøytrale farger i en kombinasjon av grå tegloverflater, lyse, slette fasadeplater av høy kvalitet og tre-kledning. Store vindusflater gir lyse leiligheter og lette glassrekkverk sørger for en åpen utsikt både innefra og fra balkong. Det er lagt stor vekt på gode og funksjonelle planløsninger for alle leilighetene fra de aller minste til de største. Dette vil, sammen med den sentrale beliggenheten, gi prosjektet de beste forutsetninger for å bli et godt sted å bo.

SIKKERHET FOR GJENNOMFØRING

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Sandslikollen står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 7.000 boliger og over 650.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.